De leerlingen worden uitgedaagd om mee te doen met deze interactieve spelshow waarbij samenwerken, snelheid, rekenkracht en behendigheid de vele talenten zijn die de kinderen zullen moeten inzetten om uiteindelijk deze “Kwistut” te winnen. Mike-E en Spike-Y spelen “live” met de hele groep tegen 22 andere tegenstanders. Wie heeft het meeste verstand van geldzaken en gaat er met de prijs vandoor?

De voorstelling is zeer interactief en de inhoud is van deze tijd. De voorstelling wordt ondersteund door video beelden. De voorstellingen kunnen op school of in een theater plaatsvinden.
De voorstelling wordt altijd gespeeld door twee professionele acteurs en wordt geboekt inclusief licht, geluid, decor, technicus en iemand die alles komt bedienen.

Informeer voor de actuele prijssetting en mogelijkheid via info@mikespike.nl 

bekijk ook eens de andere mogelijkheden hieronder:

Bordspel XXL - Omgaan met geld

Een 8×8 meter levensgroot bordspel met als thema: Omgaan met geld. Ideaal als aanvulling op bestaand lesmateriaal en geschikt voor de groepen 5-8. Begeleid door een professionele entertainer.

 

YouTube Video actieweek

Ideaal als aanvulling op de landelijke Week van het Geld. Of gewoon om langere tijd met het thema bezig te zijn. 5 Verschillende opdrachten en video’s te bestellen. Iedere dag een ander thema waarin de kinderen worden gevraagd om mee te denken, samen te werken en feedback te geven op het thema “Omgaan met geld”.

Gastles met professionele entertainer

Een gastles gebracht door een professionele entertainer. Deze komt gedurende een uur in de klas en zal een les behandelen uit het beschikbare lesmateriaal van Wijzer in geldzaken. Ideaal om te boeken