Levensgroot voor speelzaal of schoolplein
Dit levensgrote bordspel van 8×8 meter leggen wij neer in de speelzaal, op het schoolplein bij lekker weer of in de aula.
Vervolgens gaan wij met de hele klas rondom het bord staan. In 4 kleuren/teams gaan we het spel spelen. De leerlingen zijn daarbij de pionnen en krijgen in teams van 2 gekleurde helmen op. De dobbelsteen bepaalt het aantal vakken die vooruit gezet mogen worden. Daarbij komen de leerlingen op speciale vakjes.
Het bordspel XXL bevat open vragen, stellingen, wist-je-datjes, raad de plaat, waar of niet waar, battles en nog veel meer.
Uiteraard alles in het thema: “Omgaan met geld”.
Het bordspel wordt begeleid door een entertainer en dat maakt dit spel snel, hip en leerzaam. Bovendien bevat het spel een zeer hoog entertainment gehalte en iedereen-doet-mee uitdagingen voor de doelgroep. De prijs vindt u hiernaast ->

Let op! Het maximaal aantal deelnemers voor het bordspel is
NIET 50, maar zo’n 35. 

Informeer voor de actuele prijssetting en mogelijkheid via info@mikespike.nl 

bekijk ook eens de andere mogelijkheden hieronder:

Theatervoorstellingen Omgaan met geld

Bekijkt u ook een de mogelijkheden om een theater te boeken met het thema: Omgaan met geld. Wij hebben verschillende mogelijkheden voor de groepen 5-8 (zowel op school als in het theater)

YouTube Video actieweek

Ideaal als aanvulling op de landelijke Week van het Geld. Of gewoon om langere tijd met het thema bezig te zijn. 5 Verschillende opdrachten en video’s te bestellen. Iedere dag een ander thema waarin de kinderen worden gevraagd om mee te denken, samen te werken en feedback te geven op het thema “Omgaan met geld”.

Gastles met professionele entertainer

Een gastles gebracht door een professionele entertainer. Deze komt gedurende een uur in de klas en zal een les behandelen uit het beschikbare lesmateriaal van Wijzer in geldzaken. Ideaal om te boeken tijdens de Week van het Geld.