Vragen als:
“Wat doe jij als je geld hebt verdiend? Sparen of uitgeven?” of “Wat te doen als je rood staat?” en “Wat is eigenlijk rente?” worden in deze voorstelling behandeld. Een speciaal optreden is er voor de “Money Man”, een echte superheld met verstand van geld. Hij komt ongevraagd advies geven.  Maar zou deze wel goede bedoelingen hebben of zit hier een addertje onder het gras?

De voorstelling is interactief, zit vol met eigen liedjes, een rap en een heleboel humor om je vingers bij af te likken. De voorstellingen kunnen op school of in een theater plaatsvinden.
De voorstelling wordt gespeeld door 2 professionele acteurs en wordt geboekt inclusief Licht, geluid, decor, technicus en iemand die alles komt bedienen.

Informeer voor de actuele prijssetting en mogelijkheid via info@mikespike.nl 

bekijk ook eens de andere mogelijkheden hieronder:

Bordspel XXL - Omgaan met geld

Een 8×8 meter levensgroot bordspel met als thema: Omgaan met geld. Ideaal als aanvulling op bestaand lesmateriaal en geschikt voor de groepen 5-8. Begeleid door een professionele entertainer.

 

YouTube Video actieweek

Ideaal als aanvulling op de landelijke Week van het Geld. Of gewoon om langere tijd met het thema bezig te zijn. 5 Verschillende opdrachten en video’s te bestellen. Iedere dag een ander thema waarin de kinderen worden gevraagd om mee te denken, samen te werken en feedback te geven op het thema “Omgaan met geld”.

Gastles met professionele entertainer*

Een gastles gebracht door een professionele entertainer. Deze komt gedurende een uur in de klas en zal een les behandelen uit het beschikbare lesmateriaal van Wijzer in geldzaken. Ideaal om te boeken in de Week van het geld.
* Alleen te boeken icm met de andere diensten