Wij – Mike-E & Spike-Y zijn door de gemeente Ooststellingwerf gevraagd om een heuse “tour” lang alle scholen in de gemeente Ooststellingwerf te verzorgen. In de gemeente zijn 16 basisscholen. En alle basisscholen mogen meedoen. Feest voor groep 7 en groep 8!

Ons “Bordspel XXL – Omgaan Met Geld, een gastles, onze YouTube actieweek en de voorstelling “Kwistut”, daar mogen de scholen aan meedoen. De meeste scholen zijn enthousiast en doen met -in de meeste gevallen- meerdere diensten mee. Eind kalenderjaar 2019 hebben we een openingsevent gehad op basisschool “de Twirrewyn”. 8 Januari 2020 was het zover en kon de Doekoe Tour officieel beginnen. Inmiddels hebben we al meerdere scholen bezocht. Het bordspel wordt gespeeld en de gastles wordt gegeven. Reuze enthousiast zijn we om al deze mooie diensten te mogen uitvoeren. Maar vooral ook blij dat het thema “financiële educatie” niet alleen maar beperkt blijft tot “de Week van het Geld”. Immers zoals het Nibud zegt: “Kinderen die al op jonge leeftijd leren hoe ze met geld om moeten gaan, komen later minder vaak in de financiële problemen.
Bereidt uw kinderen dus goed voor op financiële zelfstandigheid.”

Wij verheugen ons op de komende maanden want nog heel vaak spelen we onze diensten. Ook iets voor u om dit thema bij de jeugd te brengen? Wij hebben diensten voor groep 5 tot en met groep 8. Horen wij van u?

Bordspel Ooststellingwerf

Bordspel Ooststellingwerf

“Ons bordspel is zo groots – het past maar net in de gymzaal 😉 “